ALT DE LA IMAGEN

Adventure Time

Pintar dissenys de Adventure Time

Dibuixos de Adventure Time

Dibuixos per pintar de Adventure Time per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Adventure Time

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Adventure Time recomanat

Dibuixo Senyora Arcoiris

Dibuixo Senyora Arcoiris

¿Reconeix a aquest unicorn cos allargat? És Senyora Arcoiris, la núvia de Jake i company de Bubblegum princesa. Arc de Sant Martí té el cos allargat amb els colors d\'un arc de Sant Martí, i té parts del cos unicorn, amb la melena llarga i groga. A vegades acompanyat en les seves aventures amb Finn i Jake. Què falta en aquesta imatge són e ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Adventure Time per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Adventure Time

Nou a Adventure Time

Adventure Time

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Adventure Time i esferes connexes Quin dels personatges Adventure Time és el teu favorit? En aquest Adventure Time categoria Dibuixos per pintar vostè serà capaç de triar entre personatges com Jake el gos, Finn l\'humà, la princesa Bubblegum, Marceline Abardeen, rei del gel, Beemo, Lady Irisat i molts més personatges de dibuixos animats de gran quantitat de diferents mons. Vostè pot pintar en línia aquestes pàgines per pintar Adventure Time absolutament gratis amb la nostra aplicació web, o descarregar-los al seu ordinador i imprimir-lo en paper per portar a qualsevol lloc. Una de les sèries més populars de Cartoon Network, creada per Pendleton Ward, qui té un estil únic i l\'humor absurd que sempre et fa riure. Una sèrie d\'animació surrealista que s\'ha convertit en una sèrie de culte a Internet, amb milions de fans a tot el món. És temps amb Finn i Jake Dibuixos! Adventure Time és una sèrie de televisió estatunidenca creada per Pendleton Ward.

Pintar pàgines de Adventure Time per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Adventure Time. Dibuixos d\'Adventure Time, la sèrie de dibuixos animats de Cartoon Network que compta Finn viuen aventures èpiques, un nen humà 12-15 anys d\'edat, i el seu amic Jake, un gos groc amb poders màgics, com l\'elasticitat il · limitada que permet posar-se en forma de qualsevol objecte i canviar la seva grandària a voluntat. Aquesta sèrie d\'animació és un gran èxit també a Internet, i hi ha una gran quantitat de productes amb els personatges de la sèrie. Originalment, els capítols eren poc menys que dels set minuts van ser poc èxit viral a Internet. Les característiques més populars d\'aquesta sèrie són el seu humor absurd, l\'extravagància dels personatges i les seves experiències, i una gran dosi de surrealisme. Encara que l\'argument dels episodis són força simple, sempre hi ha moments divertits que ningú espera, amb els espectadors que es diverteixen.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Adventure Time per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Adventure Time! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Adventure Time que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.