ALT DE LA IMAGEN

Batman

Pintar dissenys de Batman

Dibuixos de Batman

Dibuixos per pintar de Batman per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Batman

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Batman recomanat

Dibuixo Catwoman

Dibuixo Catwoman

Aquest personatge és un vilà de DC Comics superheroi Batman. La seva identitat secreta és Selina Kyle, i és un expert lladre de joies amb una agilitat felina. Sovint es pot veure en el còmic Batman i Catwoman tenen alguns sentiments profunds, però està clar que és un amor impossible. Aquí la versió original del personatge de Catwoman apar ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Batman per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Batman

Nou a Batman

Batman

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Batman i esferes connexes Aquest superheroi és un personatge de DC Comics, una companyia abans coneguda com Detectiu Comics. Aquest superheroi és també anomenat el Cavaller de la Nit o Matches Malone. Entre els seus aliats estan Alfred Pennyworth, que és el seu majordom, el policia Comissari Gordon, i Robin i Batgirl, que són els seus companys d\'equip en les missions més perilloses. Junts han d\'enfrontar alguns perillosos dolents com el Joker, Catwoman, Poison Ivy, el Pingüí, Bane, Dues Cares i el Espantaocells, entre d\'altres. Batman amaga la seva veritable identitat, és Bruce Wayne, un ric home de negocis que viu a la ciutat de Gotham. Aquest heroi de vegades ha estat part d\'una gran aliança dels superherois de DC, conegut com la Lliga de la Justícia, amb Superman, la Dona Meravella, Llanterna Verda, Flash i Aquaman, entre d\'altres.

Pintar pàgines de Batman per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Batman. El personatge de Batman va aparèixer per primera vegada en Detectiu Comics número 27 l\'any 1939. Des de llavors, ha protagonitzat innombrables còmics, pel·lícules, sèries d\'animació i videojocs. En els anys 90, aquest personatge va protagonitzar una trilogia de pel·lícules de Tim Burton que el van ajudar a ser més popular. El 2005 una nova trilogia dirigida per Christopher Nolan va ser un gran èxit, i va començar amb Batman Begins. Bruce Wayne té molts aparells i vehicles per ajudar a combatre la delinqüència a la ciutat. Entre ells, el més popular és el cotxe anomenat el Batimóvil, i la seva base és la Baticueva, un lloc amagat de la qual pugui planificar les seves activitats.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Batman per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Batman! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Batman que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.