ALT DE LA IMAGEN

Bob Esponja

Pintar dissenys de Bob Esponja

Dibuixos de Bob Esponja

Dibuixos per pintar de Bob Esponja per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Bob Esponja

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Bob Esponja recomanat

Dibuixo Don Cranc

Dibuixo Don Cranc

Aquí tenim al senyor Cranc, l\'amo del restaurant Krusty Krab, on el treball de Bob Esponja i Calamardo. Sabia vostè que el seu nom complet és Eugene H. Cranc? Aquest cranc cobdiciosos només li importa una cosa: els diners. Com es pot veure en aquesta pàgina per pintar, Don Cranc és bastant enutjada i molesta fàcilment. Ell té una filla ano ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Bob Esponja per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Bob Esponja

Nou a Bob Esponja

Bob Esponja

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Bob Esponja i esferes connexes Ara vostè pot divertir-se amb noves pàgines per pintar sobre Bob Esponja i els seus amics! Els personatges d\'aquesta divertida sèrie de dibuixos animats estan disponibles per a la coloració. A més de Bob, que també serà capaç de donar color als seus amics, Patrici Estrella, Arenita l\'esquirol, Calamardo Tentacles del calamar o fins i tot Gary, cargol de mar que és la mascota de Bob. Tots ells viuen junts en Fons de Bikini, una ciutat submarina on sempre passa coses divertides i interessants. Aquesta ciutat es troba en algun lloc de l\'Oceà Pacífic. Bob treballa com a cuiner al Crustaci Cruixent, un restaurant propietat de Don Cranc, que és el cap de Bob, i ha de competir amb el negoci de plàncton, que és el propietari d\'un restaurant de cullera esquer. SpongeBob SquarePants, coneguda popularment com a Bob Esponja és una sèrie de televisió homònima de dibuixos animats dels Estats Units.

Pintar pàgines de Bob Esponja per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Bob Esponja. Bob Esponja és una reeixida sèrie de dibuixos animats de Nickelodeon, i és el més popular de Nicktoons. Tot i ser una de les sèries Nick baix pressupost, aviat es va convertir en una sèrie de televisió molt rendible i ha aconseguit un gran èxit amb el públic. Avui dia és la radiodifusió a tot el món, i té la seva pròpia productora, Estats Plankton Pictures. El creador de la sèrie va ser el biòleg marí i animador Stephen Hillenburg. La sèrie es va estrenar el 1999, però no va ser fins l\'any següent quan va començar a guanyar popularitat. Bob Esponja avui s\'ha classificat amb el número de 10,7 milions d\'espectadors, el que la situa com la sèrie més vista dels dibuixos animats de Nickelodeon. És que l\'èxit que han desenvolupat una àmplia gamma de productes de marxandatge amb els personatges de la sèrie.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Bob Esponja per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Bob Esponja! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Bob Esponja que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.