ALT DE LA IMAGEN

Dumbo al Foc

Dibuixos per pintar de Dumbo

Dumbo al Foc

Dumbo al Foc

Dibuixo Dumbo al Foc

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Dumbo és un elefant petit grup de treball amb els pallassos de circ fent rutines de comèdia. En aquesta imatge podem veure Dumbo està a la part alta d'un edifici en flames d'un incendi en el qual els pallassos d'incendi i ha de rescatar l'elefant. Dumbo és una pel · lícula animada de Walt Disney dels animals de circ.

Vegades Pintades:

Aquesta pàgina ha estat pintat de color 7838 vegades en línia. Classificació 0 de Les millors pàgines per pintar.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els pintors de cada pàgina per pintar. Aquesta pàgina colorant té una qualificació d'altres usuaris 5.

Avalua aquest dibuixo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 0 opinions dels usuaris

PINTAR
Pintat 7838 vegades
DESCARREGAR DIBUIX EN BLANC
Dumbo al Foc
Pàgina per pintar de Dumbo al Foc

Dumbo està a la part alta d\'un edifici on hi ha un foc fals i els bombers, que són els pallassos de circ, va a rescatar i apagar el foc. A hores d\'ara de la pel · lícula és quan es descobreix que Dumbo, l\'elefant que té les orelles grans, ja que poden volar i disparar mosques, escapar de les flames.

Anem, pintar Dumbo al Foc la pàgina per pintar Li agrada Dumbo pintar? Aquesta és una foto d'Dumbo al Foc a color o pintura en línia des del teu navegador sense haver de descarregar ni instal · lar res, és completament segur. Des d'aquí es pot pintar pàgina lliure i pintar el Dumbo. Els nens, com l'artesania i les activitats a la llar, com la pàgina per pintar Dumbo al Foc està a Catalán i es relaciona amb Dumbo. El nostre dibuix d'Dumbo al Foc és un dels millors dibuixos i imatges per pintar de Dumbo que trobaràs i podràs compartir amb els teus amics i contactes a les xarxes socials. Podeu imprimir el dibuix en blanc i negre de Dumbo al Foc convidem a provar i després acolorir-amb marcadors de colors o paper de cera, aprendre sobre ella i compartir-la en els comentaris, mostrar als teus amics. És una activitat divertida i educativa per als nens, el que els ajuda a desenvolupar habilitats motores i la coordinació mentre es diverteixen.

TORNAR

pàgines més pintats de Dumbo

Dumbo Volador
5
5 de 10 - 9 vots
Pintat
11317
vegades

Dumbo és un elefant que pot volar Qui tingui orelles gegants per ser un elefant és massa petit. Dumbo volant juntament amb els corbs en l\'ajuda pel · lícula. Dumbo és una pel · lícula d\'animació per a nens creats per Walt Disney sobre animals vius en el circ, on Dumbo i la seva família treballen.

Casey Júnior Locomotora
6
6 de 10 - 37 vots
Pintat
9146
vegades

Casey Junior és el motor d\'arrossegament de licitació del tren del circ, i fins i tot té la seva pròpia cançó. Casey Junior és una locomotora de diversió que s\'encarrega de transportar el circ completa de la pel · lícula Dumbo de Walt Disney de dibuixos animats. És una locomotora de diversió i un dels personatges més memorables de la pel · lícula.

Dumbo i la Seva Mare
5
5 de 10 - 0 vots
Pintat
8440
vegades

Dumbo és un elefant nadó que és lliurat per la cigonya amb l\'elefant mare que treballa en un circ. Dumbo és un elefant nan nadó té orelles gegants. En aquesta foto es veu quan la cigonya fa lliurament del nadó a la seva mare a la granja on viuen els animals de circ. Els nens si els porta la cigonya, els elefants també.