ALT DE LA IMAGEN

Els Barrufets 2

Pintar dissenys de Els Barrufets 2

Dibuixos de Els Barrufets 2

Dibuixos per pintar de Els Barrufets 2 per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Els Barrufets 2

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Els Barrufets 2 recomanat

Dibuixo Pitufo Rondinaire

Dibuixo Pitufo Rondinaire

Això és Rondinaire, que és el Pitufo que sempre està enutjat. Com es pot veure, té els braços creuats al pit, una actitud inusual per a ell. Per a aquest personatge en Els Barrufets 2 tot sembla un mal i que sempre fa tot de mala gana. No obstant això, sempre segueixi els seus amics i ajudar-tot el que pugui, però sempre es queixa. A veure ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Els Barrufets 2 per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Els Barrufets 2

Nou a Els Barrufets 2

Els Barrufets 2

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Els Barrufets 2 i esferes connexes Els Barrufets en 3D retorn a la pantalla gran a Els Barrufets 2! I ara també es pot pintar els seus dibuixos per pintar divertit dels personatges principals com Barrufet, Barrufeta, Barrufet Rondinaire, Barrufet Filòsof i Barrufet Vanidoso, però també acompanyat d\'Vexy i Hackus, els Naughties. El color blau s\'omplirà seus dibuixos! Fins i tot si ho prefereix, pot utilitzar altres colors per donar un aire nou als personatges de la pel · lícula. En aquest temps, els diminuts Barrufets viuran una increïble aventura que els portarà a París, ja que ha de unir-se per trobar Barrufeta, que ha desaparegut a causa de Gargamel. Gràcies a aquests Els Barrufets 2 pàgines per pintar podràs gaudir plenament de la nova pel · lícula que combina actors reals amb personatges d\'animació en 3D.

Pintar pàgines de Els Barrufets 2 per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Els Barrufets 2. La pel · lícula dels Barrufets 2, llançat a l\'agost de 2013, és una seqüela de la pel · lícula dels Barrufets, llançat en 2011. El director de les dues pel · lícules, Raja Gosnell, ha tornat a tenir l\'elenc original, la incorporació de nous actors de veu en els papers de Vexy i Hackus, Christina Ricci i JB Smoove respectivament. Els Barrufets tenen l\'ajuda dels seus amics humans, Patrick i Grace Winslow, per fer front a Gargamel una vegada i evitar portar a terme els seus malvats plans. Per a això, han d\'anar a París per rescatar Barrufeta. Amb les pàgines per pintar que trobaràs en aquesta categoria es pot pintar els seus propis dibuixos dels barrufets, ja sigui al seu ordinador amb la nostra sol · licitud en línia o imprimir dibuixos a color en un full de paper amb les pintures, crayones o marcadors.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Els Barrufets 2 per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Els Barrufets 2! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Els Barrufets 2 que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.