ALT DE LA IMAGEN

Moe Szyslak

Dibuixos per pintar de Els Simpson

Moe Szyslak

Moe Szyslak

Dibuixo Moe Szyslak

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest personatge Simpsons és Moe Szyslask. Ara pot pintar el bàrman de Springfield en línia o en mà, de Moe Bar, o la taverna de Moe. Homer, amb els seus amics Carl i Lenny, sempre va a beure cervesa al Bar de Moe, passar més temps a la taverna que a casa seva. Moe sovint exerceix el paper de conseller i escolta els problemes dels clients.

Vegades Pintades:

Aquesta pàgina ha estat pintat de color 7008 vegades en línia. Classificació 0 de Les millors pàgines per pintar.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els pintors de cada pàgina per pintar. Aquesta pàgina colorant té una qualificació d'altres usuaris 2.

Avalua aquest dibuixo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Classificació basada en 3 opinions dels usuaris

PINTAR
Pintat 7008 vegades
DESCARREGAR DIBUIX EN BLANC
Moe Szyslak
Pàgina per pintar de Moe Szyslak

Dibuix per pintar de Moe Szyslak, el barman de bar de Moe a Springfield. Moe és un home d\'uns cinquanta anys, físicament lleig i no té èxit amb les dones. Ell també té una reputació de tenir un caràcter fort i ser molt mal humor i amarg.

Anem, pintar Moe Szyslak la pàgina per pintar Li agrada Els Simpson pintar? Aquesta és una foto d'Moe Szyslak a color o pintura en línia des del teu navegador sense haver de descarregar ni instal · lar res, és completament segur. Des d'aquí es pot pintar pàgina lliure i pintar el Els Simpson. Els nens, com l'artesania i les activitats a la llar, com la pàgina per pintar Moe Szyslak està a Catalán i es relaciona amb Els Simpson. El nostre dibuix d'Moe Szyslak és un dels millors dibuixos i imatges per pintar de Els Simpson que trobaràs i podràs compartir amb els teus amics i contactes a les xarxes socials. Podeu imprimir el dibuix en blanc i negre de Moe Szyslak convidem a provar i després acolorir-amb marcadors de colors o paper de cera, aprendre sobre ella i compartir-la en els comentaris, mostrar als teus amics. És una activitat divertida i educativa per als nens, el que els ajuda a desenvolupar habilitats motores i la coordinació mentre es diverteixen.

TORNAR

pàgines més pintats de Els Simpson

Bart Simpson
6
6 de 10 - 74 vots
Pintat
8944
vegades

Bart Simpson és el protagonista de la sèrie animada Els Simpson. Bart Simpson és el matón, el nen entremaliat, que es fica en problemes, fent cas omís dels pares, fent cas omís dels professors, que no estudien, no fan la seva tasca ... Bart Simpson, però sempre té un bon cor i sempre acaba fent el bé als altres.

Bart
5
5 de 10 - 38 vots
Pintat
8579
vegades

Bart, que podem veure en aquesta imatge amb una actitud molt segur, és un dels personatges més estimats de la sèrie dels Simpson, juntament amb Homer. Ara té l\'oportunitat de canviar el seu equip i donar-li l\'estil que desitgi i canvieu els colors típics que estem acostumats en si ehim, que són de color taronja i blau, encara que també se li pot pintar amb els seus colors tradicionals. Co ...

Família Simpson
6
6 de 10 - 43 vots
Pintat
8335
vegades

Aquest dibuix està dedicat a tots els fans de la sèrie animada Els Simpson, en el qual apareixen cinc membres de la família. Podem veure com Homer Simpson, qui és el pare, és al mig, i té els seus tres fills va pujar sobre d\'ell, Maggie al cap, agafant el seu estómac Bart i Lisa captar en la seva esquena. Des del darrere, Marge Simpson observa l\'escena entranyable, i malgrat que sovint vi ...