ALT DE LA IMAGEN

Congelat

Pintar dissenys de Congelat

Dibuixos de Congelat

Dibuixos per pintar de Congelat per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Congelat

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Congelat recomanat

Dibuixo Anna Frozen

Dibuixo Anna Frozen

L'Anna és l'audaç i innocent princesa Arendelle, i se sent molt a prop de la seva germana Elsa, encara que en els últims anys s'han anat distanciant considerablement. Ella té els cabells marró ataronjat, i causa d'un petit accident amb els poders d'Elsa, ella té un floc de pèl blanc. Quan es congela tot el seu regne, ella ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Congelat per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Congelat

Nou a Congelat

Congelat

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Congelat i esferes connexes Vostè té a la seva disposició les millors pàgines per pintar de la pel·lícula Frozen Disney protagonitzada per Elsa i Anna, les joves princeses del regne de Arendelle. Aquí pot pintar els personatges principals de la pel·lícula de Walt Disney, com l'home de gel Kristoff, el seu ren Sven, Olaf el ninot de neu i el Príncep Hans. Si t'agrada aquesta pel·lícula d'animació, es pot seguir gaudint amb els teus personatges favorits, un dels clàssics de Disney que han tingut més èxit en els últims anys. La seva història està basada en el conte de fades de la reina de la neu, el popular escriptor de contes Hans Christian Andersen. La pel·lícula es va estrenar el 2013, i el seu èxit ha perdurat al llarg dels anys següents.

Pintar pàgines de Congelat per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Congelat. Congelat és una pel·lícula de Walt Disney Animation Studios, que ha guanyat un premi de l'Acadèmia a la Millor Pel·lícula d'Animació i Millor Cançó Original per Let It Go. Els seus personatges més importants són princeses Elsa i Anna, va heretar el tron ​​de Arendelle i divertits personatges com Kristoff, Sven Olaf o. Els directors d'aquesta pel·lícula van ser Chris Buck i Jennifer Lee, i en la seva versió original comptar amb les veus de Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad i Santino Fontana d'interpretar les veus dels personatges. El seu pressupost inicial va ser de $ 150 milions, i els seus ingressos ja ha superat 1.200 milions de dòlars, de manera que és clar que va ser un gran èxit a tot el món.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Congelat per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Congelat! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Congelat que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.