ALT DE LA IMAGEN

Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Pintar dissenys de Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Dibuixos de Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Dibuixos per pintar de Gru 2, El Meu Dolent Preferit per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Gru 2, El Meu Dolent Preferit recomanat

Dibuixo Gru El Vilà

Dibuixo Gru El Vilà

Això és Gru quan era un malvat. En el primer lliurament de les seves pel · lícules, Gru deixar de ser un vilà. Ara només es dedica a fer el bé i tenir cura de les seves filles Agnes, Edith i Margo. Com es pot veure a la foto, la cara de Gru té dos bastant sortits ulls rodons i el nas molt afilada. Es veuen molt caricaturesc. Compta amb gran ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Gru 2, El Meu Dolent Preferit per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Nou a Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Gru 2, El Meu Dolent Preferit

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Gru 2, El Meu Dolent Preferit i esferes connexes Vostè pot gaudir de Gru 2, el meu dolent preferit pàgines per pintar, la segona entrega d\'aquestes pel · lícules d\'animació 3D diversió. En aquesta pel · lícula, Gru no és un vilà i renovat per ser un bon pare. Viu amb els seus tres filles, Agnes, Edith i Margo. La lluita contra el malvat Lliga decideixen infiltrar Grup per esbrinar la identitat d\'un malvat vilà. Lucy Wilde serà el company de Gru en la seva missió. En la nostra categoria Grup pàgines per pintar que pots trobar fotos de tots els personatges de la pel · lícula. Dibuixos minion notable, més petits ajudants de Gru que ja són part de la seva família. Si has gaudit amb la seva família en aquesta pel · lícula, també gaudir d\'aquestes pàgines per pintar de Gru 2, el meu dolent preferit. Aquesta pel · lícula és apta per a tots els públics i per a totes les edats.

Pintar pàgines de Gru 2, El Meu Dolent Preferit per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Gru 2, El Meu Dolent Preferit. Gru 2, el meu dolent preferit és la segona entrega de Gru, el meu dolent preferit. En aquesta nova pel · lícula Gru ja no és un vilà. Dr Nefarious ho deixa perquè enyoren la seva vida vilà. Ara és la Lliga contra el vilà Gru que requereixen per ajudar-los. Juntament amb la seva companya Lucy Wilde, han infiltrar-se en una organització malvada per descobrir la identitat d\'un nou vilà. El dolent de la pel · lícula es fa dir El Mascle. Quan els personatges estan en problemes, ells reben ajuda dels seus amics i familiars per salvar la situació. Aquesta pel · lícula es va estrenar el 2013, i compta amb les veus d\'actors com Steve Carell (Grup), Miranda Cosgrove (Margo), Elsie Fisher (Agnes), Dana Gaier (Edith) i Kristen Wiig (Lucy Wilde). No perdi el temps, i el color ara les fotos de Gru 2, el meu dolent preferit.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Gru 2, El Meu Dolent Preferit per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Gru 2, El Meu Dolent Preferit! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Gru 2, El Meu Dolent Preferit que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.