ALT DE LA IMAGEN

Rio 2

Pintar dissenys de Rio 2

Dibuixos de Rio 2

Dibuixos per pintar de Rio 2 per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Rio 2

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Rio 2 recomanat

Dibuixo Nico i Pedro

Dibuixo Nico i Pedro

Aquests ocells preciosos són els bons amics de Nico i Pedro. Nico és un pinsà d\'or que utilitza una placa refresc com un barret. Pere pertany a l\'espècie de cardenal de cresta vermella, i li encanta ballar hip-hop i la samba. Aquests dos personatges de la pel · lícula Rio 2 sempre van junts a tot arreu, ja que són dos amics inseparables. E ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Rio 2 per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Rio 2

Nou a Rio 2

Rio 2

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Rio 2 i esferes connexes Rio 2 és la seqüela de Rio, que es va estrenar el 2011. És una característica de l\'animació per ordinador que explica la vida familiar de Blu i Jewel, una parella de guacamais blaus que tenen tres fills, Tiago, Bia i Carla. En aquesta pel · lícula torna a aparèixer el mal Nigel, una cacatua amb un sentiment de venjança, que s\'acompanya de Gabi, una granota dard, i Charlie, un ós formiguer. Per sort, amics com Nico i Pedro, 1 pinsà d\'or i cardenal de cresta vermella, o el tucà Rafael, també els ajuden. Es tracta d\'una pel · lícula familiar de colors amb bells animals, especialment aus tropicals, seran estimats per tots els nens. Hi seves pàgines en color en línia.

Pintar pàgines de Rio 2 per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Rio 2. Aquesta pel · lícula d\'animació dirigida per Carlos Saldanha, produït per Blue Sky Studios i distribuïda per 20th Century Fox La història d\'aquesta pel · lícula mostra algunes espècies que viuen en l\'hàbitat de l\'Amazònia, i també tracta d\'educar als adults i nens sobre l\'estat en què es troba aquest paratge natural, i mereix ser cuidat i preservat. La història comença a la ciutat brasilera de Rio de Janeiro, però després viatja a la selva amazònica per començar una nova vida els dos guacamais i els seus fills. Actualment hi ha rumors que un tercer lliurament, que s\'està desenvolupant en l\'actualitat podria ser alliberat.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Rio 2 per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Rio 2! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Rio 2 que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.