ALT DE LA IMAGEN

Sirena Animat

Dibuixos per pintar de Sirenes

Sirena Animat

Sirena Animat

Dibuixo Sirena Animat

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquesta pàgina colorant és un animi de sirena, com els que apareixen a la sèrie d'animi, que són una sèrie de dibuixos animats japonesos. És una sirena dibuixada en estil manga, que veiem flotant a l'aigua, amb els cabells i la roba surant també. Si t'agrada el món de les sirenes, ara vostè pot triar els seus colors amb aquest dibuix a color.

Vegades Pintades:

Aquesta pàgina ha estat pintat de color 7043 vegades en línia. Classificació 0 de Les millors pàgines per pintar.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els pintors de cada pàgina per pintar. Aquesta pàgina colorant té una qualificació d'altres usuaris 6.

Avalua aquest dibuixo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 4 opinions dels usuaris

PINTAR
Pintat 7043 vegades
DESCARREGAR DIBUIX EN BLANC
Sirena Animat
Pàgina per pintar de Sirena Animat

Pintar una sirena, una criatura mitològica que originalment era meitat dona i meitat ocell. Antigament, eren criatures perverses, que porta mariners a les roques, però amb el temps s\'han convertit adorable i fins i tot criatures de fantasia atractius com nimfes i fades.

Anem, pintar Sirena Animat la pàgina per pintar Li agrada Sirenes pintar? Aquesta és una foto d'Sirena Animat a color o pintura en línia des del teu navegador sense haver de descarregar ni instal · lar res, és completament segur. Des d'aquí es pot pintar pàgina lliure i pintar el Sirenes. Els nens, com l'artesania i les activitats a la llar, com la pàgina per pintar Sirena Animat està a Catalán i es relaciona amb Sirenes. El nostre dibuix d'Sirena Animat és un dels millors dibuixos i imatges per pintar de Sirenes que trobaràs i podràs compartir amb els teus amics i contactes a les xarxes socials. Podeu imprimir el dibuix en blanc i negre de Sirena Animat convidem a provar i després acolorir-amb marcadors de colors o paper de cera, aprendre sobre ella i compartir-la en els comentaris, mostrar als teus amics. És una activitat divertida i educativa per als nens, el que els ajuda a desenvolupar habilitats motores i la coordinació mentre es diverteixen.

TORNAR

pàgines més pintats de Sirenes

Manga Sirena
6
6 de 10 - 45 vots
Pintat
8585
vegades

En aquest dibuix es pot pintar una sirena manga, animi d\'aquesta sirena és perfecta per pintar arribar a prendre la cura de tots els detalls. Vostè pot triar els colors que t\'agrada, i vostè té el seu propi disseny d\'una sirena. Experimenti amb els tons i colors per pintar el dibuix d\'una sirena serà el més bonic. No oblidi que si vol, pot imprimir abans o després de la coloració.

Sirena Realista
7
7 de 10 - 34 vots
Pintat
8289
vegades

Pintar acuradament aquesta sirena realista, que està flotant a l\'aigua. Aquesta pàgina per pintar sirena té un estil més realista, el que implica un major nivell de dificultat. Així que hi ha dibuixos de sirenes per a tots els nivells i per a totes les edats. Si vostè és bo en les pàgines per pintar, anar a nedar aquesta sirena sota el mar.

Sirena
7
7 de 10 - 23 vots
Pintat
8135
vegades

Sirena Pàgina per pintar. Aquesta sirena sembla dolça i innocent, però d\'acord a la mitologia, les sirenes enganyat per atraure els mariners sobre les roques i els va deixar bri. Per sort, també hi ha bones com les sirenes d\'aquest dibuix a color, així que vostè pot pintar aquesta sirena amb calma. Gaudiu d\'aquest sorteig d\'una sirena i experimentar amb diferents colors per fer la pàgin ...