ALT DE LA IMAGEN

Capità Amèrica

Pintar dissenys de Capità Amèrica

Dibuixos de Capità Amèrica

Dibuixos per pintar de Capità Amèrica per tu pintar colors i divertir tots els dies de la nostra pàgina web que li dóna color a les imatges en blanc i negre. El teu oci en línia i d'entreteniment.

Dibuixos per pintar de Capità Amèrica

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Dibuixo de Capità Amèrica recomanat

Dibuixo Steve Rogers, el Capità Amèrica

Dibuixo Steve Rogers, el Capità Amèrica

Sota l\'uniforme de Capità Amèrica, amb els colors de la bandera dels Estats Units, és Steven Rogers, un súper soldat. En l\'adaptació cinematogràfica del superheroi de Marvel, Chris Evans és l\'actor que interpreta Steve Rogers, un jove idealista amb un gran sentit del deure i la lleialtat. Encara que originalment era un noi jove molt feble ... Llegir més

Dibuixos per pintar de Capità Amèrica per a pintura en línia

Dibuixos per acolorir de Capità Amèrica

Nou a Capità Amèrica

Capità Amèrica

Dibuixos per pintar de forma gratuïta en català sobre Capità Amèrica i esferes connexes Ara vostè pot pintar en línia els millors dibuixos de Capità Amèrica, el líder de l\'equip de superherois dels Venjadors. Aquest heroi de Marvel Comics està vestit amb els colors de la bandera americana. Els colors són blau, blanc i vermell, i en el seu escut i al pit és un estel blanc. En les pel · lícules de Hollywood com The First Avenger o Winter Soldier, l\'actor Chris Evans, que interpreta Steve Rogers, el primer Capità Amèrica. Altres identitats d\'aquest super soldat van ser John Walker o fins i tot Bucky Barnes, que va ser el company de Steven Rogers. Si ets un veritable fan d\'aquest personatge de Marvel, ara vostè pot pintar aquests dibuixos al nostre lloc web.

Pintar pàgines de Capità Amèrica per a pintar imatges acolorides a Internet de forma gratuïta. Imatges per imprimir de Capità Amèrica. El personatge del Capità Amèrica va ser creat el 1941 per Jack Kirby i Joe Simon. No obstant això, avui és un personatge que ha guanyat molta popularitat entre les pel · lícules de Hollywood que va protagonitzar amb l\'actor Chris Evans en el paper de Steve Rogers. Algunes d\'aquestes pel · lícules són Captain America: The First Avenger, Venjadors o pel · lícula Capità Amèrica: Winter Soldier. Aquest personatge va ser concebut com una personificació del patriotisme americà, amb una càrrega pesada contra el nazisme durant la Segona Guerra Mundial. En el món del còmic aquest personatge té moltes històries, tant en solitari com en grup, com en Ultimate Avengers.. Aquí tens les imatges en blanc i negre en la línia de Capità Amèrica per pintar anglès sense haver de descarregar res ni instal · lar res al vostre ordinador. Nous dibuixos de Capità Amèrica! i dibuixos dels millors nens. Dibuixos per pintar de Capità Amèrica que es pot pintar l'ordinador o imprimir-los i pintar-los a mà. També es pot descarregar al seu ordinador la imatge que voleu imprimir i pintar totes les vegades que vulgui.